Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τα καραβάκια του Σταύρου, έτοιμα να σαλπάρουν για την βάπτισή του στις 28 Ιουνίου...


Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Την περασμένη εβδομάδα, σας έδειξα την πρόσκληση γάμου της Ιωάννας...σήμερα, θα σας δείξω και τις μπομπονιέρες που διαλέξαμε να φτιάξουμε, καθώς και το βιβλίο ευχών της. Όλα στο ίδιο ύφος...μπομπονιέρα φάκελος με εξαιρετικής ποιότητας ιβουάρ δαντέλα και βιβλίο ευχών με την ίδια δαντέλα και μικροσκοπικές πέρλες.












Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η Δανάη με εμπιστεύθηκε να της φτιάξω τις μπομπονιέρες για τον γάμο της, αλλά και για την βάπτιση της κορούλας της που θα γίνει λίγες εβδομάδες αργότερα. Ο γάμος θα είναι ρομαντικός με αρκετά στοιχεία vintage και μιας και αγαπάει το Floral, καταλήξαμε σε ένα κουτάκι γεμάτο λουλούδια, φτιαγμένο με τεχνική decopatch, μια τεχνική παρόμοια με το decoupage. Με την ίδια τεχνική είναι φτιαγμένη και η μπομπονιέρα της μικρής Δήμητρας...decopatch επάνω σε καπελάκι και φούξια-ροζ κορδέλες...


Κρεμαστή μπομπονιέρα βάπτισης καπέλο


Μπομπονιέρα βάπτισης φλοράλ κουτάκι φτιαγμένο με τεχνική decopatch.


Ένα δείγμα πρόσκλησης για τον γάμο της Ιωάννας...ιβουάρ πρόσκληση διακοσμημένη με λινάτσα και δαντέλα και ένας ιδιαίτερος φάκελος από λινάτσα στο ίδιο ύφος.


Πρόσκληση γάμου ιβουάρ, διακοσμημένη με λινάτσα και δαντέλα

Ιδιαίτερος φάκελος από λινάτσα και ιβουάρ δαντέλα


Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επειδή μου αρέσει να αξιοποιώ οποιοδήποτε υλικό πέφτει στα χέρια μου, σκέφτηκα πως θα ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα να φτιάξω μπομπονιέρες με διάφορα κουμπιά που έπεσαν στα χέρια μου πρόσφατα...κουμπάκια ξύλινα, πολύχρωμα, λευκά, σε σχήμα καρδιάς...
Δείτε λοιπόν κάποια σχέδια από μπομπονιέρες βάπτισης σε ζωηρά χρώματα, αλλά και μπομπονιέρες γάμου πιο ρομαντικές....βασικό υλικό όλων, τα κουμπιά...ελπίζω να σας αρέσουν!

Μπομπονιέρα βάπτισης κουτάκι διακοσμημένο με ροζ-κίτρινες κορδέλες, και ξύλινα κουμπιά.



Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με γαλλικό τούλι, δαντέλα και λευκό κουμπί σε σχήμα καρδιάς.

Μπομπονιέρα βάπτισης κίτρινος φάκελος από λινάτσα με φούξια κορδέλα και πολύχρωμο κουμπί.


Μπομπονιέρα γάμου με λινάτσα στο χρώμα της άμμου, ναυτικό μπλε τούλι και ξύλινο κουμπί.

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί, από κίτρινη λινάτσα, διακοσμημένο με οικολογικά κορδόνια και ξύλινο κουμπάκι.